Jette Overmark den 14-05-2018
    Kære forældre og personale i Distrikt Vest

Kandidaterne til den kommende skolebestyrelse har her til aften været samlet, og jeg kan meddele, at der i Skoledistrikt Vest er tale om fredsvalg.

Den nye bestyrelse skal mødes i juni måned til et konstituerende møde, hvor formanden vil blive valgt blandt de forældrevalgte. Herefter vil I få en samlet oversigt ud på forældreintra.
    Den nye bestyrelse tiltræder til august.

Med venlig hilsen Jette Overmark
    Jette Overmark den 09-03-2018
    Kære forældre

I foråret 2018 afholdes der valg til skolebestyrelserne på alle landets folkeskoler. Skolebestyrelsen er i dialog med både politikere, forvaltning og skolens medarbejdere og ledelse.

De nye skolebestyrelser har et stort ansvar i arbejdet med fortløbende at udarbejde og justere på skolens principper, ligesom skolebestyrelsen er repræsenteret i ansættelsesudvalg og i eksempelvis byggegrupper.

Der venter mange spændende opgaver i valgperioden, og vi håber på stor opbakning til valget blandt jer forældre.

Vi vil gerne varsle, at der holdes valgmøde tirsdag den 10. april kl. 18.00 i Skoledistrikt Vest. Det foregår i Storrummet på Bangsbostrand Skoleafdeling.

På mødet vil formanden aflægge årsberetning og fortælle om bestyrelsesarbejdet, og der vil blive mulighed for både at melde sig som kandidat og også at forslå andre som kandidat til skolebestyrelsen. Der er et let traktement til mødet.

Den endelig kandidatliste skal afleveres til skoledistriktslederen senest den 23. april 2018.

Vi har til jeres information vedlagt tidsplanen samt reglerne for valg til skolebestyrelserne i Frederikshavn Kommune.

Med venlig hilsen Valgbestyrelsen

Skolebestyrelsesformand Carsten Kassow og Konst. skoledistriktsleder Jette Overmark
    Hans Rønnest Clausen den 19-09-2016
    Elevlicenser til Microsoft Office kan gratis hentes af alle elever, se vedhæftede vejledning